Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimarts, 22 d’octubre del 2013

Solucions per fusteria d’exteriors

Quan parlem de finestres i portes de fusta exteriors, sempre ens ve al cap la idea que tenen un gran feina per el manteniment i la seva conservació. Des de Miülas Mobles et proposem unes quantes idees per tombar aquest tòpic.

Quan elaborem finestres de fusta, nosaltres instal·lem vidres de càmera, amb una goma tèrmica al voltant del marc per aconseguir el màxim hermetisme. La clau està en tractar bé la fusta perquè pugui aguantar les condicions atmosfèriques, com la combinació d’aigua i sol.

Des de Miülas Mobles aconsellem netejar les finestres del vernís antic fins trobar la fusta neta. Un cop tenim la finestra neta, hi aplicarem un vernís de porus obert. Aquest vernís permet que la fusta absorbeixi el producte i  s’aconsegueix que, a mesura que li toca el aigua i sol, el vernís no faci aquelles pells característiques. Així doncs,  quan haguem de fer una altra envernissada l’any següent, no caldrà rascar el vernís fet malbé.

Una altra avantatge és que no queda gens brillant, ja que el vernís queda a dins. Si s’aplica bé el producte, només tindreu  3 o 4 hores de feina a l’any. A més a més, l’aplicació d’aquests vernissos és molt senzilla, ja que s’apliquen amb pinzell i són molt aigualits.

Una altre fet a tenir en compte si es vol fer una bona feina de manteniment, és comprar un vernís de porus obert amb una mica de color (mai incolor)  ja que quan porten color tenen molta més resistència!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada