Mobles rústics, mobles decapats, mobles pintats. Mobles fets a mà,mobles fets a mida, mobles personalitzats. Restauració de mobles. Transformació de mobles. Mobles decapé, mobles estil francès. Mobles envellits. Mobles desgastats. Mobles recuperats. Mobles reciclats. Mobles vells. Mobles antics. Mobles vintage. Mobles retro. Mobles a Barcelona.

dimecres, 25 de setembre del 2013

Caixa convertida en paperera, o per altres usos

Aquesta vegada us ensenyarem com una caixa que no tenia cap funció,  pot ser útil per moltes coses i a la vegada decorativa.

Teníem una caixa i uns papers que feia temps que havíem comprat per embolicar  regals (a Natura Casa ), i com que era un estampat molt vistós i a la vegada “vintage”, hem pensat que es podria utilitzar per folrar la caixa.

Hem de mirar sempre que el paper tingui una mica de cos, aquest es bastant gruixut i permet manipular-lo fàcilment.

L’hem enganxat amb cola blanca vigilant de no fer bombolles d’aire.

Una vegada sec li hem donat bastantes capes de vernís “Goma Laca”. Utilitzem la goma laca per fer aquest tipus de treballs perquè té un color una mica groguenc i així li dona al paper un toc antic. També va bé perquè la base és alcohol i funciona millor per no descolorir el paper, ja que el dissolvent podria fer-ho. De totes maneres abans d’aplicar un vernís amb alcohol, s’ha de provar.


La part de dins també l’hem envernissat per tapar una mica el porus i així es pot utilitzar com a contenidor per infinitat de coses.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada